divendres, d’octubre 2

Llibres

Na Clara Vidal, mare de dues alumnes, proposa fer un apartat de llibres per recomenar a les families, ens ha semblat una molt bona idea.

El primer que ens recomana és:

"La guía de la Fundacion de ayuda a la Drogadicción (FAD)para la educación de 0-16 años" ¿Qué les digo? Como escuchar y hablar sobre las drogas con nuestro hijos.
Edita Temas de hoy, 2009

Es un llibre amb pròleg de José Antonio Marina, que encara que està el·laborat per la FAD es molt útil per ajudar als pares i mares a millorar la comunicació, el dialeg amb els seus fills i filles.
Está estructurat en tres parts:


fins els 6 anys d'edat
dels 6 als 12
dels 12 als 16


dona informació bàsica del que pot aprendre l'infant en cada una de les etapes, ens dona elements per reflexionar sobre l'entorn social que influeix en l'educaió, dona pautes per millorar la comunicació amb ells (atenció als sentiments, escoltar, llenguatge positiu, supervisió i control, valors...i aporta actituds positives per a gestionar les tensions.
Crec que pot ser molt útil en general, no nomes pel tema de les drogues, per acompanyar als nostres fills i filles en aquesta aventura de viure.

Es un llibre barat, 18 euros a Carrefour

Moltes gràcies Clara.

1 comentarios:

Unknown ha dit...

Me pareix una idea estupenda, aquesta de l'apartat de llibres.
Jo en tenc un que crec que és molt interessant per a tots els pares, mestres i monitors de menjador. Es titula "Mi hijo no me come" del pediatra Carlos González.
Per cert, soc na Belén, mare d'en Rubén i mestra.